Om Victoria Karlsson

Victoria Karlsson

 

Min vision är att alla ska kunna leva ett hälsosamt liv. Att leva en hälsosam livstil ska vara enkelt och en naturlig del av vardagen. Det är inga extrema dieter och träningsupplägg utan det är det lilla du gör i vardagen som räknas. Hälsa handlar om varierad kost och träning som passar in och ger en bra balans i vardagen. Det är när man vill uppnå det lilla extra och nå ett uppsatt mål som man behöver krypa utanför konformtzonen och ge det lilla extra.

Jag vill med enkla recept och träning inpirera till en sund och hälsosam inställning i vardagen.

Jag heter Victoria Karlsson, som ni kanske förstår, och bor i Stockholm. Träning och hälsa har länge varit ett intresse. Jag ser hellre långsiktiga lösningar som utvecklas till en livstil än snabba qwickfix som är svåra att upprätthålla. Jag är bekväm av mig och älskar det enkla i vardagen både när det kommer till mat och träning. Men någon gång om året får jag ett ryck och utmanar mig med kost och träning, enbart för att se hur kroppen reagera.

Jag är licensierad personlig tränare och kostrådgivare, hälsoinformatör genom The Academy samt utbildad gruppträningsinstruktör.