Victoria

Tid för förändring

 

Just nu sker det stora förändringar i mitt liv. Om ni följer mig på Instagram fick kanske en liten hint, när jag för någon vecka en publicerade denna bilden. Jag har lämnat (på pappret) min lilla etta för ett samboliv i Linköping. På skärtorsdagen gick flyttlasset. Kvar i Stockholm finns nu en luftmadrass att sova på och det allra nödvändigaste sakerna för att kunna överleva de två sista veckorna i stan. I månadsskiftet väntar ett nytt jobbäventyr i min nya hemstad.

Det är med blandade känslor jag lämna Stockholm. Jag är överlycklig att få dela vardagen med han jag älskar allra mest. Jag är också helt förälskad i vår lägenhet och det ska bli kul att få utvecklas i karriären. Men det är nervöst och lite läskigt att lämna Stockholm, staden som varit mitt hem i åtta år, lämna mitt jobb som jag storstrivs på och lämna komfortzonen.

Nu väntar stora förändringar på alla plan i livet!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Trail & Inspiration
    9 april, 2018 at 11:23

    Spännande; Grattis!! 🙂

  • Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.