Mat

Tacos med paleo tortillachips

Tacos paleo tortillachips

Fredag och kanske innebär det kanske tacos till middag ikväll. Det blir inte tacos ikväll för min del men imorgon tänkte jag slå till och gör tacos med paleo tortillachips.  

Min mage har inte varit min bästa vän sen jag började jobba igen, den gillar nämligen inte när man byter rutiner, så tänkte därför vara lite snäll och ge den mat den gillar bättre. Jag vet inte hur det är med er men min mage blir inte glad av tortilla chipsen. Ser nästan ut som jag ska föda trillingar vilken sekund som helst efter tacos.

Det blir inte riktigt tacos som man ska utesluta skalen och tortilla chipsen så därför tänker jag göra tacos paleostyle dvs chips utan gluten och andra onödiga tillsattsämnen. Detta låter kanske avancerat att gör men kan jag dessa så klara vem som helst av att fixa dessa tortilla chips.

Detta recept kommer från bloggen Under vårt tak.

▷ 5 dl mandelmjöl
▷ 2 st äggvitor
▷ 1 tsk havssalt
▷ 1 tsk lökpulver
▷ 0,5 tsk spiskummin
▷ 0,5 tsk chilipulver
▷ 0,5 paprikapulver
▷ 0,5 cayennepeppar

För att veta hur ni går tillväga steg för steg får ni kika in hos Under vårt tak och få hela beskrivningen.

Ha en bra fredag!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  FIT by Emma Hå
  22 januari, 2016 at 11:30

  Tack för bra tips! 😀 Jag älskar tacos, men så väl att de där friterade majschipsen inte är bra för något förutom smaklökarna =)

  • Reply
   Victoria Karlsson
   23 januari, 2016 at 21:45

   De fick högt betyg av den skeptiska sambon här hemma 🙂

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  22 januari, 2016 at 19:23

  Vilket smidigt recept! De jag hittat har varit så meckiga. Ska verkligen testa detta 🙂

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.