Victoria

Om dygnet hade 25 timmar

Om dygnet hade 25 timmar

Vad skulle jag göra om dygnet hade 25 timmar? Om dygnet hade en extra timma att fylla? Detta är veckans tema hos Bloggar om Hälsa.

Det är många dagar då jag önskar dygnet hade 25 timmar. Mina vardagskvällar är fyllda med träning, fix hemma, tid med sambon och bloggen. Att fylla den 25:e timmen med aktiviteter skulle inte ge mitt liv mer livskvalité utan snarare tvärtom. Min största utmaning just nu är att komma i säng i rimlig tid för att få tillräckligt med sömn och kunna få en bra start på morgonen.

Om dygnet hade 25 timmar hade jag tillbringat den i sängen sovande för att få en bättre livskvalité i vardagen.

>> Läs om vad Malin skulle göra om dygnet hade 25 timmar

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Linda n
  11 april, 2016 at 03:24

  Åh ja, klokt val!! Tror att jag hade valt samma eller kanske en promenad till de dagarna jag inte hinner det på grund av barnens läxor och aktiviteter. Brukar ha som mål att vara i säng innan 12-strecket :o), men det faller ofta… Så ringer klockan här hemma 5.30. Men om vi knte får en timma extra får vi sikta på att sova när vi blir pensionärer ??..

  • Reply
   Victoria Karlsson
   14 april, 2016 at 12:45

   Promenad låter också som ett bra val. Imponerande att du lyckas vara människa när du går upp 5:30! Vad är hemligheten?

   • Reply
    LInda N
    2 maj, 2016 at 20:46

    Haha! Finns ingen… Jag är alltid trött ;o).

 • Reply
  Sandra
  25 april, 2016 at 19:45

  Vilken snygg blogg! 🙂

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.