Mat

Mellanmål att köpa

Jag har blivit medlem i nätverk för hälso- och träningsbloggar Varje vecka ska vi blogga om ett gemenast tema. Denna veckas tema är mellanmål. Jag älskar att mellanmål men är ibland lite lat till att få till det perfekta mellanmålet. Ofta blir det som finns i fruktkorgen och i skafferiet på jobbet.

Mina bloggvänner i nätverket har alla bloggat om smarriga enkla recept man kan göra. Länkar till alla dessa inlägg finns längre ner i inlägget.

Istället för ge mitt favoritrecept på mellanmål så tänkte jag skriva om mellanmål jag brukar köpa färdigt.

Bounceball

En klar favorit bland köpta mellanmål är nötbars. Jag ser alltid till att ha några till hands både på jobbet och hemmet. De mättar bra och innehåller inte massa onödiga tillsatsämnen som andra mellanmålsbars kan göra.

chiapudding

Jag älskar chiapudding och gör det ofta hemma. Tycker ofta det är lite omständigt att ställa mig och fixa chiapudding på jobbet så blev glad när jag i veckan sprang jag på denna i en Life butik till en överkomlig summa.

Proteinpudding

Protein Pudding är kanske inte det mest optimala mellanmålet. Jag ser det inte som ett mellanmål jag skulle ta före en träning utan ser det är snarare ett substitut till till eftermiddagskakan. Den smakar precis som chokladpuddingen man fick när man var liten. Protein pudding skulle jag bara äta om jag kaksuget skulle bli allt för stort på eftermiddagen.

Andra mellanmålstips från nätverket hittar du hos

CamillaIdaHelenaMalinMariaAnnika MAnnika L och Charlotta.

Vad bruka ni köpa till mellanmål?

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Emmi i Barcelona - explorista.se
  10 november, 2015 at 22:31

  Spännande, vad är det för nätverk? För min del landar jag ofta i kvarg, frukt, ägg eller yoghurt som mellanmål. Och smoothies om man orkar fixa det, supergott!

  • Reply
   frokenvem
   10 november, 2015 at 22:38

   Vi är ett litet gäng tjejer som har träffats över nätet genom nätverket Better Blogger. Vi är fortfarande i uppstartsfasen så har inte riktigt hittat formen än.

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.