Victoria

#jagsmygerinte

JagSmygerInteBadge

 

Jag är med i branchorganisationen Better Blogger och deltar i kampanjen #jagsmygerinte, en kampanj mot smygreklam. Jag smyger inte med reklam på min blogg. Jag läser många bloggar och märker väldigt tydligt när någon har ett sponsrat inlägg eller affiliatelänkar utan att märka ut det. Dessa bloggar tappar väldigt snabbt förtroende hos mig.

Jag har ingen emot reklam eller affiliatelänkar så länge man som bloggare är tydlig med att informera att inlägget generera en inkomst och är ärlig med sin åsikt om produkten/tjänsten. Reklam i form av samarbeten och affiliatelänkar är del av bloggarens inkomst och gör att vi kan fortsätta publicera inlägg.

Min blogg innehåller i dagsläget bara 1 inlägg som är ett samarbete och innehåller affiliatelänkar men i framtiden kommer det publiceras fler.

Dessa inlägg kommer märkas ut med ”I samarbete med företagets namn” och ”Detta inlägg innehåller affiliatelänkar”. Skulle ett inlägg innehålla en vara eller tjänst och samtidigt inte vara märkt så innebär detta att jag inte får någon ersättning allas utan bara gillar produkten och vill dela med mig av den .

Inlägg med affiliatelänkar kommer bara innehålla produkter som jag gillar, använder eller tänka mig att använda. Dessa inlägg är skapade på mitt eget intiativ och företagen som nämns inläggen har inte kontaktat mig för att be mig skriva om produkterna.

Samarbeten innebär att jag får ersättning av företaget för att skriva om deras produkter. Jag kommer bara samarbeta med företag vars produkter jag gillar och kan stå för.

Ni som läsare kommer alltid få min ärliga åsikt om de produkter och tjänster som publiceras på bloggen.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Camilla
    13 januari, 2016 at 21:20

    heja dig!

  • Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.