Victoria

Jag klara mig inte utan min…

inte-utan-min

Det finns många saker jag inte klara mig utan. Min sambo, familjen, telefonen, smink, mellanmål. Listan kan göras väldigt lång. Men det finns några få saker jag inte klara mig utan för att få en bra vardag. Detta är saker som gör vardagen lite lättare att leva.

Jag klara mig inte utan…

Morgondusch – Utan en dusch vaknar jag aldrig. Duschen får kroppen att vakna till.

Morgonkaffet –  Kaffet på morgonen är lika viktigt som duschen. Men istället för att väcka kroppen väcker kaffet huvudet. ”Allt jag säger innan dagens första kopp räkans inte”.

Träning – Träningen är inte bara ett intresse utan även ett möte för min fysiska hälsa.  Utan träning blir min IBS värre och kroppen blir stel och värker.

Återhämtning och egentid – För att få ihop vardagen så är återhämtningen och egentiden livsviktig. Bara få släppa allt och bara göra det man känner för utan krav på prestation.

Bullet Journal – Här samlas alla mina listor, idéer, projekt och att göra listor. Min BuJo hjälper mig att hålla koll på allt!

 

Finns det något du inte klara dig utan?

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  10 oktober, 2016 at 10:43

  Det är verkligen spännande att se hur olika vi alla tolkar ämnen. Särskilt i det här fallet, när ämnet avslutas med en massa självtolkande punkter.. 🙂

 • Reply
  Athena
  5 november, 2016 at 12:38

  Klarar mig inte utan kamomillte på kvällskvisten 🙂

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.