Träna

Att börja om

Att börja om

Första träningsveckan på evigheter är passerad och det borde känns och märks i kroppen. Tanken med denna och nästa veckas träning är bara att komma igång. Väcka kroppen ur sin dvala och få in träningsrutinen igen. Har lätt träningsvärk trots att jag inte utmanat kroppen speciellt mycket. Kroppen är stel och svag. Vikterna i gymmet kändes tunga och kroppskontrollen var inte den bästa. Jag tappar lätt träningslusten för stunden när kroppen säger ifrån. Att börja om från början är aldrig lätt. Det är fruktansvärt frustrerande att inte vara i den form man tidigare varit i. Från och med nu lovar jag mig själv att aldrig mer göra uppehåll i träningen, hur stressad jag än är.

You Might Also Like

No Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.