Träna

30 dagar yoga

yoga 30 dagar

Mitt 12 veckors träningsprogram är över. Innan jag hoppar på omgång 2 av programmet så har jag bestämt mig att köra en 30 dagars yoga utmaning.

 Just denna yoga utmaningen hittade jag hos Moa. Jag hoppas att mina 30 dagar av yoga ska hjälpa mig att bli mer närvarande i nuet och framförallt förbättra min rörlighet. Känner mig smidig som ett kylskåp just nu.

Jag är nu inne i en period där att pressa mig själv inte är ett alternativ. Jag behöver samla mina tankar, inte stressa och ha något lugnande att fokusera på. Tidigare har jag haft lätt att hitta ett lugn och en meditativ känsla av yogan men nu är det ett utmaning. Jag vill att yogan ska åter igen ska bli den stund jag återhämtar mig och samlar ny energi.

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Emma Hällbacka
  25 oktober, 2016 at 09:37

  Jag har aldrig lyckats finna lugnet i yogan, blir bara stressad av så långsam träning. Men någon gång ska jag verkligen försöka ge det ett försök. Någon gång…

  Ta hand om dig! <3

  • Reply
   Victoria Karlsson
   29 oktober, 2016 at 11:50

   Kanske dags för en yoga utmaning om du blir stressad av att det går så sakta 🙂

 • Reply
  Moa
  31 oktober, 2016 at 16:25

  Vad roligt, hoppas att det känns skönt med yogan! Jag tycker att Adriene är så bra på att ge en feel good-känsla 🙂 Nu har jag avslutat min utmaning för någon vecka sedan men har fortsatt med andra klipp ibland, funderar nästan på att göra om de 30 dagarna igen, de gav så skönt lugn 🙂

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.