Victoria

3 saker att testa i november

2 saker att testa

Välkommen november! Du är mest en transportsträcka mot december och julen men jag ska göra mitt bästa att för att du ska bli den bästa november.

Tänkte jag skulle börja med en bloggserie – 3 saker att testa under månaden. Tanken är att varje månad testa något nytt, utmana sig själv och göra små förändringar för en bättre vardag.  

De tre saker jag tänker testa under november är:

Overnight oats – Overnight oats ska vara den nya chiapuddingen. Havregryn som fått stå och gosa till sig över natten. Vill utöka mina frukost alternativ och hoppas att det ska bli en ny favorit. 

Veckoplanera – November är fylld med massa roliga saker på jobbet. Det är konferens och utbildning varje vecka. För att inte stressa upp mig allt för mycket och få ut det bästa av veckorn tänker jag testa att veckoplanera. När och vad ska jag träna. Vad blir det till middag och när ska vissa saker vara gjorda. I hopp om att en bra planering ska medföra ett stressfritt liv. 

Styrkemaxa – Jag har inget direkt träningsupplägg jag går efter, dvs inga bestämda övningar jag ska göra . Jag har en plan över vilken typ av träning jag vill få till under en vecka men inte mer än så. Jag är väldigt nöjd med mitt upplägg men jag har svårt har svårt att mäta min utveckling. Därför tänker jag nu maxa, dvs lyfta det tyngsta jag kan, i en specifik övning och sedan ha det om en utgångspunkt för min utveckling. Övningen jag tänkt maxa i är marklyft.  

Tänker du testa något nytt i november?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ida
  9 november, 2015 at 15:05

  Vilken rolig idé. Tre saker är sådär lagom genomförbart. Jag hade massa spännande planer för november men har nu vart sjuk i två veckor så det mesta står still… Men men nya tag snart!

  • Reply
   frokenvem
   9 november, 2015 at 19:12

   Ja tre saker känns som man borde kunna genomföra 🙂

 • Reply
  Victoria Karlsson - Pasta med lax - Victoria Karlsson
  16 december, 2015 at 07:28

  […] ofta dålig fantasi när det kommer till att bestämma vad som ska ätas till middag. Trots försök till att planera middagarna bättre så blir det nästan alltid så att jag bestämmer mig samma dag. Det livsmedel som allt […]

 • Reply
  Testa något nytt - Victoria Karlsson
  30 september, 2016 at 21:00

  […] tema i Bloggar om hälsa är testa något nytt. Jag försökte mig på att starta en bloggserie i november men tyvärr kom det av sig. Sammanfattar jag kort ”novembers testa på” så […]

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.