Välmående

100 aktiva dagar

För någon vecka sen frågade Clara mig om jag vill hänga med på utmaningen 100 aktiva dagar. Clara fick idén efter att lyssnat på ett avsnitt av Träningspodden. De pratade om magdamantrat som innebär att man ska vara aktiv 30 minuter om dagen.

Utmaningen startade redan igår och håller på enda fram till 11 april. På Facebook hjälper vi peppa vi varandra att nå våra 100 aktiva dagar.

Jag påbörjade mina 100 aktiva idag, låg med feber igår, med en lugn och kall promenad. Även om det var en kort promenad och jag frös tårna av mig, mina träningskor är verkligen inte gjorda för kyla, så är det så skönt att röra på sig.

Antar du magdamantrat?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Trail och Inspiration
  8 januari, 2017 at 16:20

  Tyvärr måste jag hitta mitt ”eget mantra” just nu, känner jag.
  Men ett grymt initiativ av henne/er! 🙂

  Kram M

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.